bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch schrikt zich een hoedje!

op 11/12/2019

Het was tijd om weer eens wat te bloggen dus bitch ging naar haar website en wilde beginnen. Dat was raar! Normaal gesproken staat er boven aan de pagina een vakje waar bitch meteen kan beginnen met schrijven. Dat was er niet! De hele wordpress werkbalk was verdwenen!
De kriebels kropen langs de ruggengraat naar boven. Kennelijk was bitch uitgelogd geraakt, maar wat was dan ook alweer het wachtwoord? In de mail zit een mapje waarin bitch emails met wachtwoorden opslaat. Daar zat geen mail van wordpress bij.
Terug naar het begin dus maar. Naar wordpress.com. Ingelogd met het Google-account. Dat lukte, maar er dook een volgend probleem op. Bitch klikte op ‘naar mijn site’ en kreeg als reactie ‘u heeft nog geen site’. Waaaaaah! Wat nu te doen?!
De blog zelf was er nog wel, dat was het probleem niet. Bovendien had bitch sinds een laatste wisseling van host al haar posts meteen opgeslagen in een wordbestand. Maar wat nu??? Ineens doken voor het geestesoog van bitch de mailtjes van wordpress van de laatste maanden op. Had zij gemist dat ze iets moest doen om te kunnen blijven bloggen? Ze had alle ontvangen mails in de prullenbak gegooid, ervan uitgaande dat het reclame was. Maar wat nou als…
Een paar dagen rust deed wonderen. Eerst de mailtjes in de prullenbak gecheckt. Inderdaad alleen reclame, geen enge waarschuwingen of dreigementen. Toen ging bitch nog eens naar de website, klikte op ‘inloggen’, liet haar wachtwoord aanvullen door google en voilà! Daar was ie weer! Wat een opluchting! Wachtwoord wel meteen even genoteerd. Joe knever know.


One response to “Bitch schrikt zich een hoedje!

  1. stef7sa schreef:

    Allemaal leuk en aardig maar waar is nu die blog?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: